Badrum med microcement Härliga fogfria ytor

VARFÖR ANVÄNDA MICROCEMENT I BADRUM?


  • Inga skarvar och fogar som samlar smuts.
  • Lätt att rengöra.
  • Snyggt
  • Modern, industriell betong look
  • Billigare renovering – applicera direkt på befintligt kakel
  • Här är bilder på ett badrum vi gjort i Åsa utanför Kungsbacka.

Renovera utan att riva Nyrenoverat badrum med microcement

Renovera med microcement

Microcement badrum ger en exklusiv och unik betongyta. Den enhetliga, foglösa ytan är lätt att rengöra, vilket gör designcement perfekt för badrum. Skapa ett badrum utöver det vanliga genom att klä din vask eller badkar med microcement.

Om ditt kakel, klinker eller plastmatta är i gott skick men inte estetiskt tilltalande, erbjuder microcement en stor fördel: det kan appliceras direkt på befintliga ytskikt. Det innebär att du inte behöver riva ut underlaget, vilket sparar både tid och pengar.


Kan man lägga microcement på befintligt kakel, klinkers, eller plastmatta?


Överväger du att förnya ditt badrum? Microcement är den perfekta lösningen för att skapa ett stilrent och underhållsfritt utrymme. Vår teknik möjliggör direkt applicering av microcement på befintlig kakel, klinker eller till och med välbevarade plastmattor och tätskikt vid grundlig renovering.

Ett microcement badrum erbjuder en sömlös och fogfri yta, vilket eliminerar smutsansamling och det tråkiga utseendet av plastmattor. Slipp det eviga behovet av rengöring av smutsiga fogar på kakel och klinker.

För att säkerställa ett perfekt resultat är det av yttersta vikt att välja både rätt produkt och erfaren applicerare. Vi är specialiserade på att skapa fantastiska microcementbadrum och förstår vad som krävs för att leverera en hållbar och vacker lösning. Ge ditt badrum den förvandling det förtjänar med vår expertis och kvalitativa microcementprodukter.VAD KRÄVS FÖR ATT LÄGGA MICROCEMENT PÅ KAKEL OCH KLINKER?


Plattorna ska vara intakta, golvbrunnen se bra ut, fallet vara bra mm. Alltså ett badrum i fint skick men med ett utseende som inte faller kunden i smaken. När man skapar ett badrum i microcement direkt på kakel och klinker slipper man mycket extra jobb och utgifter. Det gör denna typ av renovering till den mest populära renoveringen med microcement. Kontakta oss för en besiktning om ni är osäkra på om ert badrum är lämpligt för en renovering med microcement.


VAD KRÄVS FÖR ATT LÄGGA MICROCEMENT PÅ EN PLASTMATTA?


Plastmattan ska sitta bra, dvs inga revor eller bubbloreller andra skador samt ha ett bra fall. Hörnen i ett badrum med plastmatta är alltid lite rundade, det är ok för funktionen men den får inte sitta löst eller vara mjuk. De rundade hörnen på plastmattan kan dock påverka utseendet negativt i ditt microcement badrum.


VAD KRÄVS FÖR ATT LÄGGA MICROCEMENT PÅ TÄTSKIKT?

Vid en renovering från grunden rekommenderar vi Kiilto eller Zebras tätskikt då de godkänner våra produkter. Gemensamt för alla tätskikt är att man lägger fixen som tillhör tätskiktstillverkaren innan vi börjar med cementen. Vi spacklar då ut skarvarna på tätskiktet och får rätt fästmassa på tätskitket. På golvet är Purus microcement sil en bra produkt.